Бляскавото събитие събра на едно място в уникална зона на

...
 Бляскавото събитие събра на едно място в уникална зона на
Коментари Харесай

Невиждан аудио-визуален спектакъл беляза премиерата на glo™ hyper X2 в България

 Бляскавото събитие събра на едно място в неповторима зона на Serdika Center в столицата над 700 посетители, измежду които представители на медиите, бизнес средите и едни от най-популярните всемирски персони у нас. Всички те се потопиха в света на glo™, ставайки част от незабравимо събитие и формат.

.

Част от премиерата на glo™ hyper X2 бяха родни и международни актьори, които показаха по занимателен и футуристичен метод главните аспекти на устройството, неговия дизайн, цветове и съществени функционалности. Атрактивна анимация, светлинно и музикално шоу, потребление на „ аватари “, 360-градусова прожекция, кулинарен и барман пърформанс, бяха единствено част от елемените, употребявани за демонстриране на технологията, опциите и по-малко рисковия профил* при glo™ hyper X2. Всичко това акцентира и слогана на спектакъла - „ Make it your way. “

 

Премиерата на glo™ hyper X2 беше последвана от седем „ after-party “ събития в едни от най-популярните клубове в страната, в градовете София, Пловдив и Варна  с присъединяване на огромни международни и български звезди като Mark  Knight, Les Twins, Азис, Галена, Pavel & Venci Venc, Меди и доста други.

 

Иновативното устройство за нагряване на тютюн glo™ hyper X2 се предлага в комерсиалната мрежа в България с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под одобрената марка на премиум бранд в България. Продуктите са налични на национално равнище в необятната комерсиална мрежа, както и в съвсем всички огромни търговски центрове, измежду които The Mall и Paradise Center в гр. София; Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив. Информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се откри на www.myglo.bg

.

 

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в стилен корпус, който обезпечава елементарен захват. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване ( “Boost “), светодиоден знак за положението на батерията, новаторски механизъм за хигиена, и е бъде налично в разнородни цветови комбинации. 

 

* Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

Допълнителна информация за БАТ
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР